Ένας κόσμος που όλοι ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας,γεμάτος χρώματα, φαντασία, πασπαλισμένος με μπόλικη Αγγελόσκονη...

Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του THE ANGEL.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη σε όλους εσάς! Η πολυτέλεια συνάντησε την αισθητική στα βρεφικά είδη!!

Το THE ANGEL είναι το πρώτο Ελληνικό brand στην Ελλάδα με χειροποίητα λευκά είδη & όχι μόνο, για παιδιά κάθε ηλικίας !
Όλα τα προϊόντα της συλλογής μας ,σχεδιάζονται & ράβονται στο χέρι ,με πολύ αγάπη & σεβασμό προς τα παιδιά σας σα να είναι δικά μας.

​The Angel
…Και το μαγικό ταξίδι ξεκινά…

!

Cozyvibe

Δύο αγαπημένες αδερφές κατασκευάζουν τα πιο αγαπημένα παιδικά κουκλάκια, έχοντας ως στόχο να χαρίσουν σε όλους (είτε μικρούς είτε μεγάλους) τον εντελώς προσωπικό φύλακά άγγελό τους…

logo-50x50

Clelia.gr

Η εμπνεύστρια του Angel, είχε την δική της συγκινητική ιστορία… Και από αυτή την ιστορία γεννήθηκε ο φύλακας Άγγελος (Angel), ένας φύλακας – άγγελος για κάθε παιδάκι! Με μότο της το Ένας Άγγελος για τον άγγελό σας (An Angel for your Angel) , κατασκεύασε με πολλή αγάπη τα υπέροχα χειροποίητα κουκλάκια της!

logo-50x50

Boommag

Aγάπη, όνειρα και έναν φύλακα άγγελο χρειάστηκαν η Έλενα και η Αλεξάνδρα Παπαδημητροπούλου για να δημιουργήσουν το «The Angel», ένα παραμυθένιο brand με χειροποίητες συλλογές για μικρούς και μεγάλους.

logo-50x50

Human Stories

Αλλά και όσοι από εσάς δεν την γνωρίζουν, τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε τη δική της ιστορία της. Τα καλαίσθητα χειροποίητα υφασμάτινα αγγελάκια είναι ραμμένα στο χέρι, μοναδικά όπως και το κάθε παιδί.

logo-50x50

Little Things

Κάπου στην όμορφη Κρήτη βρίσκεται μια υπέροχη παρέα δυο κοριτσιών, δυο καταπληκτικών δημιουργών, που συνέλαβαν και υλοποίησαν την πιο γλυκιά ιδέα. Έφτιαξαν με πολλή αγάπη το “The Angel” ένα εργαστήριο κατασκευής μικρών θαυμάτων.

logo-50x50

Ευ Ζην

Τα παιδιά είναι η πιο αληθινή πηγή έμπνευσης, οπότε και το Αngel δημιουργήθηκε μέσα από τα παιδιά. Κάθε παιδί θέλει να νιώθει ασφάλεια, αγάπη, προστασία, έτσι δημιουργήσαμε για κάθε παιδί το δικό του φύλακα άγγελο.

logo-50x50