Blog

The Angel | Η Έλενα & Αλεξάνδρα φτιάχνουν «φύλακες – αγγέλους» από ύφασμα!

Αγάπη, όνειρα και έναν φύλακα άγγελο χρειάστηκαν η Έλενα και η Αλεξάνδρα Παπαδημητροπούλου για να δημιουργήσουν το «The Angel», ένα παραμυθένιο brand με χειροποίητες συλλογές για μικρούς και μεγάλους. Οι ονειρεμένες πετσετούλες, οι παιχνιδιάρικες μωρουδιακές κουβερτούλες και η αγαπημένη κούκλα-μασκότ Angel έχουν κλέψει τις καρδιές των παιδιών, και εμείς θέλαμε να μάθουμε τα πάντα για αυτά τα κορίτσια που χαρίζουν καθημερινά έναν φίλο σε κάθε παιδί και έναν σύμμαχο σε κάθε μαμά.

Κάθε μαμά επιθυμεί το παιδί της να έχει έναν κρυφό φύλακα άγγελο. Με το «The Angel» καταφέρατε να καλύψετε την ανάγκη αυτή της σύγχρονης μητέρας με τον πιο παραμυθένιο τρόπο. Πώς γεννήθηκε η ιδέα του γλυκού αυτού brand και φυσικά η αγαπημένη Angel μασκότ σας;

Τα παιδιά ήταν πάντοτε ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας. H επαφή μαζί τους προσφέρει όμορφα και αληθινά συναισθήματα! Σε γεμίζει και σε κάνει να ανακαλύπτεις πλευρές του εαυτού σου που δεν ήξερες καν ότι υπήρχαν. Είναι η πιο αληθινή, η πιο σπουδαία πηγή έμπνευσης, πράγμα που θέλαμε από την αρχή να μεταφέρουμε στον κόσμο. Το «The Angel» ήταν μια ιδέα που μας ήρθε ταυτόχρονα στο μυαλό, με έναν τρόπο μαγικό, σαν η μία να συμπλήρωσε την άλλη, και εκεί ακριβώς συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν το όνειρό μας και ότι το project μας μπορούσε να πάρει μορφή. Kάθε γονιός επιθυμεί το παιδί του να περιβάλλεται από αγάπη, ασφάλεια και προστασία, να έχει έναν φύλακα άγγελο δίπλα του κάθε στιγμή. Έτσι ακριβώς δημιουργήθηκε ο γνωστός πλέον Angel.

Η εταιρεία The Angel είναι αποφασισμένη να σου παρέχει όλα τα απαραίτητα

Για αυτό και οι επιλογές σου δεν σταματούν εκεί. Σαλιάρες, μπαντάνες και πανάκια σε πολλά διαφορετικά σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα. Για να είναι σίγουρο όμως ότι θα καλυφθούν όλες σου οι ανάγκες θα βρεις και καλύμματα τόσο για το καροτσάκι, όσο και για τον θηλασμό. Τέλος μπορείς να βρεις και μία μεγάλη συλλογή από Αγγέλους-κούκλες που θα κρατάνε συντροφιά στον μικρό σου θησαυρό.

Οι ίδιες είναι στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους ώστε να δημιουργήσετε μαζί ότι έχεις ονειρευτεί για τους μικρούς ου Αγγέλους.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο site τους The Angel

Ακόμα μπορείς να τις ακολουθήσεις σε Instagram | Facebook

featured photo: via Facebook page

Μέσα από τον αγαπητό για τα παιδιά αλλά και τους γονείς Angel, ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε;

Επιθυμούσαμε ο Angel να αποτελεί για τα παιδιά ένα καταφύγιο, έναν φίλο που ανά πάση στιγμή θα βρίσκεται εκεί για να τα προστατεύει. Στην ουσία είναι μια κούκλα χωρίς συγκεκριμένη έκφραση στο πρόσωπό της, πράγμα που έγινε απόλυτα συνειδητά. Το γέλιο, η χαρά, η στενοχώρια, το κλάμα πολλές φορές, είναι όλα επιτρεπτά, και στο πρόσωπο του Angel μπορούν κάθε φορά να καθρεφτίσουν ακριβώς αυτό που νιώθουν. Και μάλλον αυτή ήταν και η μεγάλη του επιτυχία.

Πόσο σημαντική ήταν η ανάγκη για τη δημιουργία ενός brand με ελληνικά handmade products που απευθύνονται στους μικρούς μας φίλους;

Πιστεύουμε πως μέσω του brand μας καταφέραμε να ενώσουμε την πολυτέλεια του χειροποίητου συνδυασμένη με τη μόδα, τις ανάγκες της σύγχρονης μητέρας και την ανθρώπινη επαφή. Αρχικά, στο «The Angel» βρίσκει κανείς εμάς, την Έλενα και την Αλεξάνδρα, δύο αδελφές, τα κορίτσια τους, όπως μας αποκαλούν, γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε υπέροχα.

Ποιο από τα προϊόντα σας δεν πρέπει να λείπει από κανένα παιδικό δωμάτιο και αποτελεί το ιδανικό δώρο, αλλά και ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο;

Στην καρδιά όλων -με πολλή αγάπη και χαρά το λέμε- πρωταρχική θέση έχει ο Angel. Έχει ταξιδέψει σε κάθε δωμάτιο και έχει γεμίσει μεγάλες παιδικές αγκαλιές. Έχει γίνει ο καλύτερος φίλος των παιδιών και ο τρυφερός σύμμαχος κάθε μαμάς.

Μέσα από τα social media, είστε σε καθημερινή επικοινωνία με τους angel fans και αναπτύσσετε μια προσωπική, θα λέγαμε, σχέση μαζί τους. Πώς νιώθετε γι’ αυτό;

Είναι πράγματι μια πολύ προσωπική σχέση αν αναλογιστούμε ότι βρισκόμαστε δίπλα τους κατά την προετοιμασία του ερχομού του μωρού τους αλλά και μετέπειτα. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν προϊόντα μέσα από μία τεράστια γκάμα και να πραγματοποιήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς μέσα από πολλά και διαφορετικά υφάσματα, χρώματα και υφές, όμως πάντα ζητούν και τη δική μας συμβουλή. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας λένε: «Κάντε ό,τι θέλετε, σας εμπιστεύομαι» και αυτό είναι φανταστικό!! Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή και τεράστια αγάπη στο καθετί που φτιάχνουμε, ακόμα και στο αμπαλάζ που έχει κάτι από τον χαρακτήρα του «The Angel».

Πώς θα περιγράφατε μια τυπική μέρα στο εργαστήριό σας; Γνωρίζοντας ότι είστε μια δεμένη ομάδα, πώς είναι να δουλεύετε μαζί;

Η κάθε μας μέρα ξεκινάει ανάμεσα σε υφάσματα, χρώματα, βελόνες και κλωστές. Το workshop μας είναι το δεύτερό μας σπίτι. Παρά την καθημερινή πίεση, το γέλιο και η θετική ενέργεια δε λείπουν ποτέ! Αυτή η χημεία που υπάρχει μεταξύ μας είναι και η επιτυχία της συνεργασίας μας. Είμαστε αυτό που λένε κόψε-ράψε, στην κυριολεξία η μία κόβει και η άλλη ράβει. Η καθεμία έχει τις δικές της ευθύνες που πρέπει να φέρει εις πέρας και όλα κυλούν ομαλά.

Πώς νιώθετε όταν ολοκληρώνετε ένα κομμάτι σας, και ποια ήταν τα συναισθήματά σας όταν αντικρίσατε τον πρώτο Angel;

Κάθε φορά που ολοκληρώνουμε ένα από τα προϊόντα μας νιώθουμε σαν εκείνη την πρώτη φορά που είδαμε τον πρώτο Angel ολοκληρωμένο. Τότε που πιάσαμε στα χέρια μας ό,τι ακριβώς είχαμε φανταστεί. Ένα κομμάτι μας είναι πάντα σε καθετί που βγαίνει από την πόρτα του «The Angel». Γιατί ένα κομμάτι του δημιουργού βρίσκεται πάντα στη χειροποίητη δημιουργία του και ο κόσμος το νιώθει αυτό. Νιώθει όλη τη θετική αύρα. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και το κάνεις με την καρδιά σου, με όλο σου το είναι, τότε το αποτέλεσμα είναι απερίγραπτο. Και αυτή η αγάπη γυρίζει πίσω, πάντα.

Ποια είναι τα όνειρά σας για το «The Angel»; Τι είναι αυτό που σας δίνει κίνητρο να συνεχίζετε μέρα με τη μέρα;

Ονειρευτήκαμε, βάλαμε στόχους, τολμήσαμε. Και από ό,τι μας λένε, μάλλον κάτι πέτυχε! Γι’ αυτό και πάντα -μα πάντα- πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας, όσο μακρινά κι αν φαντάζουν. Το όνειρό μας για το «The Angel», που είναι ένα μικρό παιδάκι ακόμη, είναι να το δούμε να μεγαλώνει, να αγαπηθεί ακόμα περισσότερο και να ανοίξει τα φτερά του να πετάξει ψηλά… ίσως και έξω από την Ελλάδα!

Με κάθε αγορά από το «The Angel» στηρίζετε την Ελληνική Σχολή Σκύλων-Οδηγών Τυφλών «ΛΑΡΑ», καθώς και το πρόγραμμα «Βγαίνω δυνατός στην κοινωνία» του Κέντρου Ερευνών «ΡΙΖΕΣ», που στηρίζει παιδιά που ζουν σε ιδρυματική φροντίδα για όσο διάστημα είναι εκεί, αλλά και όταν φύγουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *